Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 405
  • Last Modified:

Exchange 2010 OWA not working

Hi guys,

not sure what happened but all of a sudden we are unable to access OWA. when I try to access it I get to the username and password screen but once credentials are entered i get to a page with the following error message:

The website cannot display the page
 


 HTTP 500
 

Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.
 
I have tried doing an IISReset. Please help.
0
vmagan
Asked:
vmagan
  • 4
  • 3
1 Solution
 
Slav ZabickiSystem EngineerCommented:
what do you actually type in the address bar?

https://yourserver.com ??
or https://yourserver.com/owa ??
0
 
vmaganAuthor Commented:
0
 
Slav ZabickiSystem EngineerCommented:
did you tried to access your owa from different computers?
please clear cache in your computer browser and try accessing it again.
0
Making Bulk Changes to Active Directory

Watch this video to see how easy it is to make mass changes to Active Directory from an external text file without using complicated scripts.

 
vmaganAuthor Commented:
I tried several machines. It has to be something on the exchange server.
0
 
Slav ZabickiSystem EngineerCommented:
go to services on the server and check
Microsoft Exchange Forms-Based Authentication”
should be on
0
 
vmaganAuthor Commented:
That fixed it. Thanks. Nice and easy!
0
 
Slav ZabickiSystem EngineerCommented:
ok no problem
take care
0

Featured Post

Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

  • 4
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now