Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1077
  • Last Modified:

Exchange 2013 OWA

Hello,

Recently installed 2013 in a coexist environment. All is working well. I migrated a mailbox from the 2007 to the 2013. Mail flow and activesynch work great.

The issue is OWA. When I browse https://mail.domain.com I get forwarded correctly to the 2013 OWA splash screen. I enter my username and password then it forward me to the legacy OWA login. It is not forwarding me into the 2013 OWA interface

Anyone have this issue?
0
lebz29
Asked:
lebz29
  • 2
  • 2
1 Solution
 
woolnoirCommented:
SO the mailbox is on the 2013 server, but when you browse to the webmail (which points at the 2013 server) it's forwarding you to the old server, where the mailbox was premigration ?
0
 
lebz29Author Commented:
Correct. Pre migration the mailbox was on the 2007 server.

I get re-directed to the legacy OWA as if my account was still on 2007 Exchange
0
 
lebz29Author Commented:
I rebooted the server and it worked. I will test another mailbox
0
 
woolnoirCommented:
Sometimes it needs a restart of the IIS service. it happens maybe 1 in 10 times in my experience.
0

Featured Post

What does it mean to be "Always On"?

Is your cloud always on? With an Always On cloud you won't have to worry about downtime for maintenance or software application code updates, ensuring that your bottom line isn't affected.

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now