Exchange 2010 Discovery No Longer Working

Hi all, I've been trying to complete a multi-mailbox search for the past 3 hours and it's not working.  I've been able to successfully do it before and now it has stopped working.  The error I'm receiving is:

An error occurred when searching "user". The message is 'Try using fewer keywords at the same time, reducing the number of users in the From, To, Cc, and Bcc fields, and reducing the number of mailboxes that are searched at the same time. When you use wildcards, make search queries as specific as possible. For example, if the search query used short words with one or more wildcards (for example, pat*), a large number of words or phrases may be returned because all words that start with "pat" are searched. Search failed on mailbox 'domain\user\bf164165-afce-4b7c-bcc6-885e594ad76d'. '.

I've already rebuilt the full index catalog and it's sucessfully completed; however I still can't complete this task.  Has anyone seen this before or can help me?

-A
LVL 1
Anthony6890Asked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
Anthony6890Connect With a Mentor Author Commented:
I had to go through a whole process to rebuild the index.  Because we have a DAG environment, it was more involved; however, I eventually got it to work correctly.
0
 
DipakCommented:
Please go through below MS KB article for the same.

http://support.microsoft.com/kb/2628693
0
 
Anthony6890Author Commented:
The above update doesn't install correctly on my server.  It ends prematurely.
0
 
Anthony6890Author Commented:
DAG environment made it more challenging.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.