Solved

Exchange 2010 OWA not working

Posted on 2013-06-03
2
374 Views
Last Modified: 2013-06-03
Hi,

since few days my exchange webmail is not working anymore.

i get my landing page but when i logon i got error 500.

in exchange EMC i did already "reset virtual directory" but that does not help.

any idea's?
0
Comment
Question by:Rik Van Lier
2 Comments
 
LVL 14

Accepted Solution

by:
Ben Hart earned 500 total points
ID: 39217285
0
 
LVL 1

Author Closing Comment

by:Rik Van Lier
ID: 39217288
What can i say! Suberb answer!
0

Featured Post

What is SQL Server and how does it work?

The purpose of this paper is to provide you background on SQL Server. It’s your self-study guide for learning fundamentals. It includes both the history of SQL and its technical basics. Concepts and definitions will form the solid foundation of your future DBA expertise.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This process describes the steps required to Import and Export data from and to .pst files using Exchange 2010. We can use these steps to export data from a user to a .pst file, import data back to the same or a different user, or even import data t…
Find out what you should include to make the best professional email signature for your organization.
In this Micro Video tutorial you will learn the basics about Database Availability Groups and How to configure one using a live Exchange Server Environment. The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability grou…
To add imagery to an HTML email signature, you have two options available to you. You can either add a logo/image by embedding it directly into the signature or hosting it externally and linking to it. The vast majority of email clients display l…

825 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question