Solved

a strange mailbox on Exchange 2007

Posted on 2013-06-04
8
155 Views
Last Modified: 2013-06-09
hello Experts
i have a Exchange 2007 server which running on windows 2003, everything works well.
but one mailbox is strange, it works well while using outlook, but OWA doesn't, once i login, the page error message is saying: that mailbox could not be found, also other mailbox OWA works well.
do you know whats wrong with this mailbox and what necessary steps i need to check it?

thank you
0
Comment
Question by:beardog1113
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 3
8 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:VirastaR
ID: 39218304
Hi,

Are you getting any error code as such or just getting the "that mailbox could not be found" message.

Please post if any.

Thanks.
0
 

Author Comment

by:beardog1113
ID: 39218312
hello
please check attached screenshot.

thankserror
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:VirastaR
ID: 39218469
Hi,

Is this mailbox moved from Exchange 2003 or enabled in Exchange 2007 itself?

If this user moved from Exchange 2003 to Exchange 2007, for OWA

try /Exchange instead of /OWA and see if that helps.

Keep me posted :)
0
Revamp Your Training Process

Drastically shorten your training time with WalkMe's advanced online training solution that Guides your trainees to action.

 
LVL 9

Expert Comment

by:VirastaR
ID: 39218477
Hi,

Also test the affected user's OWA account with this.

https://www.testexchangeconnectivity.com/

Keep us posted,if any looks wierd.
0
 

Author Comment

by:beardog1113
ID: 39218478
hello
this mailbox is new created and we dont have Exchange 2003 in or organization, also tried /exchange instead /owa, it doesn't help, the login box keep popup and can't login wiht /exchange.

any other ideas?

thank you
0
 
LVL 43

Assisted Solution

by:Amit
Amit earned 500 total points
ID: 39219151
move this mailbox to another db and test again.
0
 

Accepted Solution

by:
beardog1113 earned 0 total points
ID: 39220982
hello
move the mailbox doesn't help, then i try to remove it and link back again, then mailbox works.
thanks for your hint.
0
 

Author Closing Comment

by:beardog1113
ID: 39232771
thank you
0

Featured Post

Announcing the Most Valuable Experts of 2016

MVEs are more concerned with the satisfaction of those they help than with the considerable points they can earn. They are the types of people you feel privileged to call colleagues. Join us in honoring this amazing group of Experts.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Follow this checklist to learn more about the 15 things you should never include in an email signature from personal quotes, animated gifs and out-of-date marketing content.
Following basic email etiquette rules will help you write a professional email and achieve a good, lasting impression with your contacts.
To show how to generate a certificate request in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Servers >> Certificates…
how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.

733 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question