Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 412
  • Last Modified:

Exchange 2010 not accepting emails

Hi All,

I'm doing some work for a company (remotely).

I installed Microsoft Web Installer - PHP, which stopped the SBS 2011 server from getting passed the applying computer settings.

I had to pull the power several times to access safemode and uninstall the software.  This is now resolved.  However users ar complaining they still arent getting emails.

I cant see anything wrong on the server, and an MXLOOKUP on the domain using mxtoolbox.com shows SMTP is working ok.


Any suggestions?
0
detox1978
Asked:
detox1978
  • 2
  • 2
1 Solution
 
uescompCommented:
Verify the exchange services are running on the server.  Might have a couple disabled due to the abrupt shutdowns.  Or simply a couple did not start.
0
 
detox1978Author Commented:
All services that start Microsoft Exchange are running.
0
 
uescompCommented:
Log into OWA and send a test email out to a gmail account and send it back to verify the server is actually recieving email or a spam filter is grabbing it
0
 
detox1978Author Commented:
I rebooted the server (no luck), then started the services that had were set to manual.  Seems to have resolved the issue.


Thanks
0

Featured Post

Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now