Solved

Exchange 2010 Automatic Replies

Posted on 2013-06-07
8
310 Views
Last Modified: 2013-06-29
I have Exchange 2010 installed on 2 CAS servers and 3 Mailbox servers.

Automatic Replies does not work for both internal and external. No error message, just does not send out the email. i have ran Microsoft's Connectivity test for Exchange Web Services synchronization, notification, availability, and Automatic Replies. The test pass with minor warnings.

Any suggestions

Thanks
0
Comment
Question by:jferris1021
  • 4
  • 2
  • 2
8 Comments
 
LVL 42

Expert Comment

by:Amit
ID: 39229751
You need to enable Auto Reply Option first using EMC.
0
 

Author Comment

by:jferris1021
ID: 39230059
I have Auto Reply enabled,

Organization Configuration > Hub Transport > Remote Domains > Default > Message Format Tab.
0
 
LVL 63

Expert Comment

by:Simon Butler (Sembee)
ID: 39231545
Having Auto reply enabled is not usually recommended.
You should look in Message Tracking to see if the message is actually being generated. Not unusual for the messages to be blocked.

Simon.
0
Best Practices: Disaster Recovery Testing

Besides backup, any IT division should have a disaster recovery plan. You will find a few tips below relating to the development of such a plan and to what issues one should pay special attention in the course of backup planning.

 

Author Comment

by:jferris1021
ID: 39244788
I turned off Auto-reply and so no luck. I checked within the Message Tracking tool, and it seems that the message is not being created.
0
 
LVL 63

Expert Comment

by:Simon Butler (Sembee)
ID: 39248366
If you have turned off automatic replies then only internal users will get them.
If nothing is happening at all, then it sounds like the rule might be corrupt in the mailbox or you didn't set it correctly.
If there are no other rules in the mailbox then clean them all out: outlook.exe /cleanrules
Then recreate with a basic plain text auto reply and test again.

Simon.
0
 

Accepted Solution

by:
jferris1021 earned 0 total points
ID: 39272649
One of my CAS servers was missing the AutoDiscover URL. After adding that it started working.
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:Amit
ID: 39272653
Great you found the solution
0
 

Author Closing Comment

by:jferris1021
ID: 39286406
AutoDiscover URL were missing on one of the CAS
0

Featured Post

Best Practices: Disaster Recovery Testing

Besides backup, any IT division should have a disaster recovery plan. You will find a few tips below relating to the development of such a plan and to what issues one should pay special attention in the course of backup planning.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Not sure what the best email signature size is? Are you worried about email signature image size? Follow this best practice guide.
Read this checklist to learn more about the 15 things you should never include in an email signature.
To add imagery to an HTML email signature, you have two options available to you. You can either add a logo/image by embedding it directly into the signature or hosting it externally and linking to it. The vast majority of email clients display l…
This video shows how to quickly and easily add an email signature for all users on Exchange 2016. The resulting signature is applied on a server level by Exchange Online. The email signature template has been downloaded from: www.mail-signatures…

773 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question