Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 600
  • Last Modified:

Vtiger 5.4 Custom Module Does not save.

I have a custom module.
and  it works fine.

Until I added some fields.  
I now have 105 fields.

and the form does not save the data.
Do not see an error.

If I reduce the fields to 50 it works ok.

Php settings
Post_max_size  is set to 35M
Memory is set to 72M

Is there a setting or a solution to this.
0
yahoolane
Asked:
yahoolane
  • 4
  • 3
1 Solution
 
Ray PaseurCommented:
You may want to install this script on your server and post a link to it here.  You can delete it later.  If we can see the output, we can usually diagnose things like this. The sort of things we might be looking for would include Suhosin and the various core variables named like max_.
<?php phpinfo();

Open in new window

0
 
yahoolaneAuthor Commented:
What information do you need.  
I let you know the post size. and memory.
0
 
Ray PaseurCommented:
I need to see phpinfo() output.  It will take too long to explain all the things I might be looking for, or what I might look for if I find or do not find certain things - some of them were detailed in the earlier answer.  Please install that script and post a link, thanks.
0
What Kind of Coding Program is Right for You?

There are many ways to learn to code these days. From coding bootcamps like Flatiron School to online courses to totally free beginner resources. The best way to learn to code depends on many factors, but the most important one is you. See what course is best for you.

 
yahoolaneAuthor Commented:
phpinfo() has been disabled for security reasons

We have the security set very high on this server.

It is a normal cpanel install.

Let me know what info you are looking for.

what sections. .
0
 
Ray PaseurCommented:
No, thanks, it would take too long in a back-and-forth online forum.  If you read the documentation for phpinfo() you will see that there are no security issues mentioned at all.  If you enable phpinfo() please post back with a link.  Otherwise, good luck with your project, ~Ray
0
 
yahoolaneAuthor Commented:
The problem was the Table and the vtiger_fields table did not match.

there was probable a error when adding a field.
0
 
yahoolaneAuthor Commented:
It was not a Server issue.
after having a Vtiger expert look at the issue.
and thinking it was a server issue.

The then did a test and found that the table and the _fields table were out of sync
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

  • 4
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now