Blackberry Z10 - Error code 403

We are currently deploying multiple BB Z10 handsets to users. We are experiencing an error on a few (Z10  error 403). Device configuration and wireless - done. BB Account set up and confirmed. When we set activation password - device is activated through the Blackberry Administration Service server - all is good. When setting up the users mail account (synch with GroupWise), we can apply the users email address and get to the activation (GW password) and we ge the error.
"Service for account
usernamexxxxx@xxx.xxx.xxx.xx - is not available.
Contact your system administrator to regain access. (Error Code: 403)
gavin_dAsked:
Who is Participating?
 
gavin_dAuthor Commented:
Will  try this in  today when I get in to work.
0
 
Rodney BarnhardtServer AdministratorCommented:
There is a good chance this is it. It has been hard to remember to turn ActiveSync on with each account activation. We have it disabled by default on our Exchange server and on more than one occasion, when activating the new BB's, I have forgotten to activate it. There is a slightly different error with Exchange.
0
Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

 
gavin_dAuthor Commented:
Hi clonyxlro, the link appears to be void, can you check. Thanks again to all for the assist with this.
0
 
Stelian StanNetwork AdministratorCommented:
The website seems to be under maintenance. I will check tomorrow. It was OK at the time of posting.
0
 
gavin_dAuthor Commented:
Active Synchronization was definitely the answer.  Thanks for that
0
 
gavin_dAuthor Commented:
Sorry rbarnhardt, l appear to have awarded all the points to the one answer.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.