• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 288
  • Last Modified:

email issues

Getting this error when trying to send an email from an application to internal users. Using Exchange 2010 and Outlook 2010. The app has a mailbox called Order, the person who built the app has manage full access, and sand as permission, added a new receive connector with the IP of the box sending the email

A message that you have sent could not be delivered to one or more recipients.  This is a permanent error.  The following address failed:

  <lee.@domain.com>: 553 Cannot find OUTBOUND MX Records for domain (domain.com)
How to fix?
0
Hubman
Asked:
Hubman
2 Solutions
 
comfortjeaniusCommented:
Do you have mailfilter?

You might want to check there first.
0
 
Manpreet SIngh KhatraSolutions Architect, Project LeadCommented:
Why is the email trying to be pushed Outside your domain if its for Internal user ? Hope the settings on the receive connector are correct

- Rancy
0
 
HubmanAuthor Commented:
We use MXlogic, not sure why it is being pushed outside.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: Microsoft Office 2010

This course will introduce you to the interfaces and features of Microsoft Office 2010 Word, Excel, PowerPoint, Outlook, and Access. You will learn about the features that are shared between all products in the Office suite, as well as the new features that are product specific.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now