• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 580
  • Last Modified:

CRM 2011 OrgName Change Issues

I am running into an issue where we needed to change the org name of our dev CRM 2011 server (From CompanyCRM to CompanyDev).  We had to do this as the orgname in dev was the same as production.  All went well per the following directions.


The problem I am running into now though is when I launch the site, in the main window I am receiving a 404 File Not Found Error.  This is only happening in the main window.  The left navigation and top ribbon works fine though (See screenshot).

I ran fiddler on the site and here is what I found but do not know how to fix.  When browsing the site fiddler will show the url is pulling up in the following format


Please let me know if you have any idea on how to correct this problem.
  • 2
1 Solution
Feridun KadirPrincipal ConsultantCommented:
Have you restarted IIS on the CRM server? There may be some weird caching going on.
APWIP-AdminAuthor Commented:
Stupid me.  Didn't even think about that.  Should have known better.  Just did an iisreset and all works now.  Much appreciated for the quick response.
Feridun KadirPrincipal ConsultantCommented:
No problem. We have all done stupid things.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now