Login Script not working at login

I have a server 2008 Standard.  We login thru the domain.  I have created a login script which manually works if I go to the server netlogon folder.   But it wont work during login.  I have added the script to the user Login Script in the profile tab.
eaglerodAsked:
Who is Participating?
 
SandeshdubeySenior Server EngineerCommented:
Try to enable the policy setting "Computer Configuration\Administrative Templates\System\Logon\Always wait for the network at computer startup and logon" to disable the Fast Logon Optimization feature then check

More see this :http://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/c6c40810-c688-412b-ae0f-2e9bebe347bc/drive-mapping-via-group-policy-preferences-not-working
0
 
AmitIT ArchitectCommented:
Have you copied it under correct sysvol path.
0
 
Skyler KincaidNetwork/Systems EngineerCommented:
You could also try implementing this through Group Policy. You would then be able to run the Group Policy Modeling Wizard to make sure it is applying correctly.
0
 
ThinkPaperIT ConsultantCommented:
Are you seeing an errors in the event logs? that would give you an idea whether it is an access issue or something else
0
 
titan123Commented:
Try using gpresult and rsop.msc to make sure that the GPO is applied correctly to problem machines and the script is assigned correctly. Furthermore, use some simple statements in the script to see if the script itself is running, Also, review the specific commands in the script to see why they might be failing, If they are failing.

Do update us again.

Thanks.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.