troubleshooting Question

ESXi MegaRAID .vib Not Working

Avatar of tech911
tech911 asked on
Server HardwareVMwareVirtualization
5 Comments1 Solution803 ViewsLast Modified:
Have IBM xSeries Server with an MR10i controller.
Running ESXi 5.0

Wanted to be able to see what was going on with the RAID controller using the MegaRAID storage manager software. We have the MSM installed on a workstation along with the vSphere client.

We downloaded and installed what we thought were the correct .vib files and we made sure the CIMS service was started.  When we try to connect...nothing.

Now we know the MSM is working because we have another xSeries that is a physical machine running W2K8 Server and the MSM will discover the RAID controller for that machine over the network.

What are we doing wrong? I am thinking maybe we have the wrong .vib file for the MR10i, but I am not sure.

Any help or direction would be great.
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros