Netbackup Job Failing

We are running Netbackup agent on our SharePoint server and the jobs are failing. Looking at the job details,  we see the following error message:
backup id for server exited with status 90: media manager received no data for backup image.

Any assistance is appreciated.
swlaurieAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Rodney BarnhardtServer AdministratorCommented:
You did not give a lot of detail or even your version. However, if this is on an incremental backup, it just means there have been no changes.

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO34973

This has also been reported and appears to be part of a known issue with NB 7. The work around seems to be to select each drive individually rather than the "ALL_LOCAL_DRIVES" option.

http://www.symantec.com/connect/forums/status-code-90-excluded-drives

http://www.symantec.com/connect/forums/netbackup-70-status-code-90
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage Software

From novice to tech pro — start learning today.