Exchange active sync just isn't working

Remote test is working as I should and has done/been.  I have an iPad and android tab that doesn't connect.
But an already configured play book is fine. My android s3 gets to the point where it wants to apply policies.

Memory is also low on my exchange server..

Ideas?
LVL 1
CHI-LTDAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Alan HardistyCo-OwnerCommented:
What version of Exchange are you running?

Are you using a 3rd party SSL certificate or self-issued?

Alan
0
David CarrCommented:
ActiveSync is different for all platforms including  iOS and Android. Are you using the same ActiveSync Policyt for all devices? Are you getting errors? Do you have anything between Exchange and the devices like ISA or TMG or F5?
0
getzjdCommented:
Exchange 2010 is designed to use up as much memory as needed.  It will reassign it if it is needed elsewhere.  How much memory do you have?  Are all roles contained in 1 server?  How many users?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

CHI-LTDAuthor Commented:
Exchange 2010 v14.2
Godaddy cert
3x policies - default, administrators and users...

its got 14gb, 12gb used.
30 users
all roles

edit: this morning i see i have my ipad enrolled as a device in OWA/EMC but it didn't sync last night..
Also got this from exchange regards my android:

Your phone won't be able to synchronize with the server via Exchange ActiveSync because of an access policy defined on the server.
Information about your mobile phone:
Device model:      Android
Device type:      Android
Device ID:      mdmxxandroidc920955460
Device OS:      
Device user agent:      Android/4.0.3-EAS-1.3
Device IMEI:      
Exchange ActiveSync version:      14.1
Device access state:      Blocked
Device access state reason:      Individual
0
CHI-LTDAuthor Commented:
Odd, the EMC shows first sync time and last policy update time of 17:42
But in my OWA it shows:
First sync:      27/08/2013 18:42
Last successful sync:      27/08/2013 19:10
0
CHI-LTDAuthor Commented:
Seems like this was related to a vmware/acronis snapshot issue we recently had.  Very odd things happening, but all ok now..

Thanks
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.