Cisco ASA NAT to Publsh server cause internet lost connection

Hi...

i have Cisco ASA firewall with me and would like to publish 1 web server to internet.
i did a NAT for internet access and also Static NAT to allow publish my web server to internet.

my users located at other building connected with MPLS network.
when i enable the NAT, users at MPLS network will lost access to it.

do i miss out something..?

thanks
hell_angelEngineerAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Craig BeckCommented:
You need to exempt the VPN users from NAT.
0
hell_angelEngineerAuthor Commented:
no vpn users.
0
Craig BeckCommented:
Sorry, looking at 2 separate questions...

Do you have a diagram?
0
hell_angelEngineerAuthor Commented:
issue resolved.
just a mistake at NAT rules.
new version of ADSM make thing looks different..
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
hell_angelEngineerAuthor Commented:
issue resolved.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Networking Protocols

From novice to tech pro — start learning today.