Error in starting the Virtual machines in my vmware workstation 9?

i was able to login to the VM'S in my workstation till yesterday. Suddenly i started today..iam getting the below error.

vmware_authorization_error
i went to services.msc as below....
services.msc
so that i tried to start the vmware authorization service and iam getting the below error like windows dependncy error. I even tried after restarting the service windows management instrumentation. But all my steps went in vain.Please advise me how to resolve it ....please

I have two ESX boxes and and 4 linux boxes in my Vmware workstation please advise me please....

vmware_dependency_error

Please help me how to reslove this issue.
LVL 1
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
i would uninstall and reinstall
sounds like a dependent service is broken and reinstalling would fix it
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
@seth2740
Thanks for your answer
what about all VM'S running on my vmware workstation9... :( :( :(  no alternate solution for this?
0
Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
according to your screenshots nothing is running; your vmware installation is broken

if you uninstall, your virtual machines will be untouched

if anything you might have to open later but uninstalling won't delete your virtual machines
0
Powerful Yet Easy-to-Use Network Monitoring

Identify excessive bandwidth utilization or unexpected application traffic with SolarWinds Bandwidth Analyzer Pack.

BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
@seth2740
Thanks for your answer.

when i tried to run as admin i got the below messages...anyway i tried to reinstall i guess

kernel_missingpeer_process_missing
0
Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
i looked on my machine and saw that vmx86 is a dependency of that service which is apparently what is broken on your system
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
Can i uninstall my workstation9 on my machine and could you guide me how to add all my VM's back to my workstation9 again please
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
iam removing vw9 now..uninstalling
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
installation in progress as below...

installation_of_vw9
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
Hi,

I have got the below error in installation please advise?

ERROR_ERROR
0
Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
did you reboot after uninstalling?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
@seth2740

no sorry...let me try it thank you :)
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
@seth2740

Thank you so much it works well....
Have a beautiful day..

worksssssss
0
BharathKumarRaju DasaraRajuDevops EngineerAuthor Commented:
Thank you so much :)
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
VMware

From novice to tech pro — start learning today.