No text in body of emails

Hi Guys/Ladies

Server 2011 running Exchange. Client software Outlook 2011.

Very random issue.  The body of my clients emails are showing up blank. There was text in some of these emails this morning however after a server restart just installing another NIC. The same emails now have no text.

I have also checked the OWA and same issue which would lead me to think this is an exchange issue. Which makes me very nervous.

The iphone on this account does have text in the body of these emails however I suspect it just because it is saved locally on the phone.

HELP! I am googling at the moment however this is very random.

Thank you.
AlwayslearningmoreAsked:
Who is Participating?
 
Pankaj_401Connect With a Mentor Commented:
you can take a preview of the mails with this software, or take a eml form of the mail if its showing the text then this software can recover your mails with text in body check its freeware version http://www.exchangeserverrepair.net/
0
 
AlwayslearningmoreAuthor Commented:
So I sent my self a new message from the phone. Text was fine in OWA.
I opened the message on the local machine in outlook text has vanished.

I go back to OWA no text.

I removed AVG and the problem is resolved. However the messages that have been damaged are gone and don't seem to be coming back WTF.

I hate antivirus programs
0
 
AlwayslearningmoreAuthor Commented:
Thanks
0
 
Cris HannaCommented:
You mentioned something about installing another nic which forced a reboot.   Are you replacing the original nic...or truly adding a second NIC as that's not supported with SBS 2011.

Have you contacted AVG about this?

I would also run the fix my network wizard from the SBS console
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.