windows 7 ent porblem

i have a machine installed with windows 7 Enterprise , the machine working good with my domain , once the machine gives error when the user try to log in to the domain , i have log in with administrator locally and dis-join domain when i have tried to join domain again the option to add computer of domain is dimmed please advise , i have tried to remove the computer name from the AD but also not working .
Who is Participating?
KashConnect With a Mentor 2nd Line EngineerCommented:
looks to me like some kind of s/w corruption. i would uninstall and reinstall windows
Miguel Angel Perez MuñozCommented:
Try restoring system to a previous date remove from domain. Then, computer appears to be joined to domain. Without network, try remove from domain again and accept all warning. Then, connect to network and try rejoin.
I'm interested to know what was the original error that you got when you try to login to the computer with a domain account.
Emmanuel AdebayoGlobal Windows Infrastructure Engineer - ConsultantCommented:

Can you check to ensure that the "workstation" service is started and that it is set to automatic.

Otherwise you might need to remove the NIC and install it to update the binding and the TCPIP stack.

AlkannetworksAuthor Commented:
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.