• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 541
  • Last Modified:

Outlook 2013 not finding searched items first time (Exchange 2010)

If we run an Outlook 2013 search on a string not previously searched for it doesn't come up. If we type it in again and rerun the search it does. The backend server is Exchange 2010.

Is this Exchange no auto-updating its Index? Either way what's the fix.

Many thanks, EH
1 Solution
Kindly refer this article.


Adam FarageEnterprise ArchCommented:
It could also be an Exchange side issue, where the CI is not indexing / crawling properly.

You can following this article here: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123701%28v=exchg.141%29.aspx

The main take away is to try and run Test-ExchangeSearch and see what the outcome is. If all is well, then I would take it as your Outlook client is not indexing properly.
edhastedAuthor Commented:
Thanks - will work through.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Easily manage email signatures in Office 365

Managing email signatures in Office 365 can be a challenging task if you don't have the right tool. CodeTwo Email Signatures for Office 365 will help you implement a unified email signature look, no matter what email client is used by users. Test it for free!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now