Exchange server having issues with remote devices.

I have a new exchange server that has been in a week all was well. (SBS2011)

The client had a power outage and now one of my NIC'S  won;t ping to the other PC;s in the network. I changed the NIC

I changed all my open ports for exchange to flow to the other NIC this got email working again, however I can't seem to get the iPhones to work any more.

I can connect on my android phone but the iphones are getting nothing.

Yes all ports are open i even tried the DMZ without any joy.

Ideas please I really need some help.
AlwayslearningmoreAsked:
Who is Participating?
 
N-WConnect With a Mentor Commented:
You'll need to run through the "Connect To The Internet" and "Set up your Internet address" wizards from the SBS console again.
0
 
AlwayslearningmoreAuthor Commented:
sure I can do this, but why ?
0
 
MAS (MVE)Connect With a Mentor Technical Department HeadCommented:
Please check all the required ports are open or not using the below site
www.canyouseeme.org
0
 
AlwayslearningmoreAuthor Commented:
it was working for a week no drama then ports are all good. I have the server in the DMZ at the moment to test even :)
0
 
Sushil SonawaneConnect With a Mentor Commented:
Check your NIC card binding order setting and on your NIC card your dns setting pointing your dns server.

Make sure your exchange server update with latest service pack.

If still issue not resolve, Please recreate your exchange directory in IIS. To recreate directory refer below link:


http://my.opera.com/RavenOverride/blog/2009/06/17/how-to-recreate-all-virtual-directories-for-exchange-2007

http://www.fixkar.com/articles/kb/1070/

http://exchangeshare.wordpress.com/2008/07/16/how-to-recreate-owa-virtual-directory-exchange-2007/
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.