Avatar of jconklin-ansinc-net
jconklin-ansinc-net asked on

Cisco Small Business Layer 3 Switch SG300 - Routing question

I've got an SG300 and want it to route between VLANs. My test environment:

VLAN 5 10.0.0.66/24
VLAN 6 1.1.1.1/24

IPv4 ACE is Permit Any Any, bound to both interfaces. I've tried binding to ports and LAGs.

the 1.1.1.0 route shows up as local. 10.0.0.0 doesn't show up.

I can't ping devices on either side. I can connect easily from the Management VLAN but that's the only traffic. I'm not sure what I'm missing. It does have an IOS-like interface but I can't ip route to a VLAN name like on a Catalyst L3 switch.
Switches / HubsRoutersNetworking

Avatar of undefined
Last Comment
jconklin-ansinc-net

8/22/2022 - Mon
Soulja

Have you confirmed the vlan 5 interface is up. They should both show as local routes.
ASKER
jconklin-ansinc-net

It wasn't showing because I wasn't plugged in. I've verified it shows when there's a device plugged into that port.
ASKER
jconklin-ansinc-net

Just to clarify, my response does not indicate the problem is resolved. I was just answering the question.
Your help has saved me hundreds of hours of internet surfing.
fblack61
Soulja

Post the config.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
jconklin-ansinc-net

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
ASKER
jconklin-ansinc-net

Resolved by another means.