outlook connection to exchange 2013

Hello experts,

There is some strange situation.
Have exchange 2010 and exchange 2013 in co-existance mode. Already migrated some mailboxes to exchange 2013. Some of clients outlooks (2007 or 2010) after this process can`t connect to exchange in auto mode. All avaliable windows updates have done. The same users on other computers configured without any problem.
Thanks in advance
ameriaadminAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

apache09Commented:
Have you tried recreating their profile?

Also might try turning cached exchange mode off

Then try connecting
0
ameriaadminAuthor Commented:
I tried recreation of their profile.
Process didn`t reach to stage where I can change cache mode.
0
ameriaadminAuthor Commented:
after upgrades it works
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
ameriaadminAuthor Commented:
I have upgrade the ms office to Sp2 and the problem solved.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.