Cacti has stopped graphing

I got cacti to work and it was graphing for about an hour. The cron is running as per the log. I don't see any errors in poller.php. Here is some output from cacti.log:

09/20/2013 10:55:02 AM - SYSTEM STATS: Time:0.7426 Method:cmd.php Processes:1 Threads:N/A Hosts:15 HostsPerProcess:15 DataSources:199 RRDsProcessed:104

So it looks like its polling but doesn't want to graph. Can anyone help?

Thanks
jsparnovaAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

arnoldCommented:
Double check the configuration, database to make sure that corruption did not occur and that the graph reference was altered.
Double check that you can still poll and retrieve the data.
0
jsparnovaAuthor Commented:
I rebuilt the poller cache and it kickstarted it up again.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
jsparnovaAuthor Commented:
I found this before I seen another comment
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Network Analysis

From novice to tech pro — start learning today.