Unable to send email on yahoo domain from exchange 2010

We are using Microsoft Exchange 2010. Emails which we sent on yahoo domain is stuck on our hub transport machine when I see Queue Viewer on it. ON Queue Viewer Delivery type is DnsConnectorDelivery and Status showing Retry. We are facing this issue only with yahoo. Please do needful to resolve the issue.
imz-ezAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Mahesh SharmaCommented:
1) Do you have any HUB/Edge server sending mail outside? Or
2) Is there any Anti Spam gateway for sending mail like Iron port?

This looks  DNS related issue with your public facing server/gateway.
Probably getting touch with ISP may help.
0
Sajid Shaik MSr. System AdminCommented:
1)   check your domain status either it's blacklisted in any of ..

www.mxtoolbox.com

if it's blacklisted in any.. .then remove it from block list


2) or it could be reverse DNS issue you'll get the result in  www.mxtoolbox.com...
resolve it...

all the best
0
Mahesh SharmaCommented:
Mails would be rejected by recipient domain when IP's are blacklisted, instead of piling up in HUB queues
0
Newly released Acronis True Image 2019

In announcing the release of the 15th Anniversary Edition of Acronis True Image 2019, the company revealed that its artificial intelligence-based anti-ransomware technology – stopped more than 200,000 ransomware attacks on 150,000 customers last year.

imz-ezAuthor Commented:
Our IP's are not blacklisted and there are no reverse dns issues. Secondly our Hub is directly send emails on internet.
0
Mahesh SharmaCommented:
Can you telnet yahoo MX records from Hub server?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Mark GalvinManaging Director / Principal ConsultantCommented:
I had a similar issue recently and it was because there were 1,000s of spam emails running through my Hub Transport and they would not deliver.

Have you checked that the messages queuing are valid?
0
imz-ezAuthor Commented:
All queuing emails are valid. I can telnet yaho mx records
0
imz-ezAuthor Commented:
thanks gud suggestion
0
Sajid Shaik MSr. System AdminCommented:
It's fine you solved the issue could you please explain  where was the issue you got ?

Is it isp lacklusted ?
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.