LG Optimus L5II / E460

Hi,

Bit of an odd one and not really sure if anyone here will know the solution.

We're providing handsets to a care company who have an on-site exchange server. Everything worked fine with the previous handsets we used - Sony Xperia E (android 4.1.1) in terms of connecting to the exchange server.

We now cant get those phone anymore so are have found a suitable replacement for the purposes we use the LG Optimus L5II E460 however there appears to be a problem. When trying to connect to exchange accounts (on their server or any other servers) it comes up with an error 'Server unavailable'. Everything is fine, on different handsets it connects fine on any of the accounts i try, but not either of the 5 L5II handsets i have here

I've done an update and it doesnt make a difference. What else could i try?

Thanks,

Josh
LVL 1
joshhoughAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Jackie ManCommented:
Do you have any policy deployed in your Activesync group policy in the Exchange server?

Is there a certificate for Exchange Activesync?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
joshhoughAuthor Commented:
Hi,

Valid SSL certificate and just standard policy - pin required etc, i havent changed anything from the normal exchange ones.

Thanks,

Josh
0
Jackie ManCommented:
It has to be a problem caused by SSL cert.

What is the Authentication Methodfor IIS of your Exchange server (version?)

Reference:
http://forums.androidcentral.com/google-nexus-7-2012-rooting-roms-hacks/208088-problems-microsoft-exchange-email-nexus-7-a.html
0
joshhoughAuthor Commented:
It was an issue with the GP for Activesync that caused the problems.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Android

From novice to tech pro — start learning today.