XenApp Configuration Issue

Hi,

I have setup XenApp 5 but when I enter the website from outside this part doesn't populate automaticly for some reason,

/Citrix/XenApp/auth/login.aspx

If I put that in the website then I get to my login page otherwise it doesn't

I am pretty sure its something simple I just can't find the setting where to change it.

Thank You
AquaJ9Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Ayman BakrSenior ConsultantCommented:
How do you connect from outside to your network? I mean what hardware is in between and what products do you use?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
AquaJ9Author Commented:
I actually just go it working thanks.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Citrix

From novice to tech pro — start learning today.