• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 718
  • Last Modified:

Symantec Endpoint Manager is not seeing clients after installing Symantec Ghost.

I recently installed Symantec Ghost Suite 2.5 on MS Server 2008 that was already running Symantec Endpoint Protection v11.

As soon as I completed the Ghost install I started to receive weird log-in prompts on the SEP management console.  I uninstalled Ghost, restarted SEP services and then was able to log-in to SEP but I don't see any clients.

I feel like it's missing a connection to the SEP database.  Any thoughts?  Thank you
0
LenCepeda
Asked:
LenCepeda
1 Solution
 
LenCepedaAuthor Commented:
Symantec support was finally able to assist.

Apparently, Symantec Ghost uses the same port # as Symantec Endpoint uses to communicate with the embedded database. Ghost doesn’t give use the option to use another port.  I didn’t have trouble running these two programs together previously because I installed Ghost first followed by Endpoint, which detects activity on that port and automatically assigns another during installation.  The only way to get this working on the same server would be to uninstall SEP, install ghost and reinstall SEP. (not a good idea).

Symantec tech support provided a tool called sylinkreplacer that basically scans the network for Symantec clients and copies a sylink xml file to each client and reestablishes the connection between console and client.  Took about 24 hours to complete the scan.  works great now.
0

Featured Post

 The Evil-ution of Network Security Threats

What are the hacks that forever changed the security industry? To answer that question, we created an exciting new eBook that takes you on a trip through hacking history. It explores the top hacks from the 80s to 2010s, why they mattered, and how the security industry responded.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now