Lotus Notes Release 8.5.2 Revision 20100811.1131

I have a few users, after years with the company, have been having emails to them bounce. For example I have a user that has been here for about 8 years now that when someone "replies to all" or just "replies"  to her it bounces. The return message shows her email address with a period on the end: "Bad Address/domain@EMAILDOMAIN". Now the correct way the addresses show here are exactly that way but without the period on the end. Not sure where this period is coming from or how it started. Once I delete any cached addresses from the senders Notes Client they can then send again and the email is received. This fix will last for a while and then it starts happening again with the same sender as before or entirely different senders. I have had a few people to date that had the trouble receiving emails because of the extra period. I checked the person document for the user and it looks normal, but I am not an expert Notes Admin by any stretch of the imagination, we inherited this setup and trying to learn as we go here. Any help would be greatly appreciated.
wishdAsked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
akhafafConnect With a Mentor Commented:
Hi there,,

Actually, I have experinced this problem with a lot of users who use this version LN8.5.2 , LN8.5.2 FP2 and the way I solved it was

- Either to download and  install Fix Pack 4 or later
http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg24032242

or to uninstall Lotus Notes client then make a fresh installation of LN8.5.3 or later .

Then delete all names residing at the " Recent Contacts "


http://www-10.lotus.com/ldd/dominowiki.nsf/dx/ibm-lotus-notes-8-recent-contacts-and-type-ahead-features-faqs

Best Regards
0
 
wishdAuthor Commented:
Thank you!
0
 
akhafafCommented:
you are most welcome ...
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.