Solved

Sharepoint 2013 enterprise search does not return people in search

Posted on 2013-11-12
1
517 Views
Last Modified: 2013-12-03
I have created a user profile service and see accounts under manage profiles, but when I do a search, I do not return any people.  I have the crawler enabled as well and can return results for content on the site.

How do I get people to show up?
0
Comment
Question by:ohmErnie
1 Comment
 
LVL 44

Accepted Solution

by:
Rainer Jeschor earned 500 total points
ID: 39642075
Hi,

have you followed the steps mentioned in this technet article for setting up people search?
http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh582311.aspx
Perhaps the crawl rule authentication is not configured correctly.

HTH
Rainer
0

Featured Post

PRTG Network Monitor: Intuitive Network Monitoring

Network Monitoring is essential to ensure that computer systems and network devices are running. Use PRTG to monitor LANs, servers, websites, applications and devices, bandwidth, virtual environments, remote systems, IoT, and many more. PRTG is easy to set up & use.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Pimping Sharepoint 2007 without Server-Side Code Part 1 One of my biggest frustrations with Sharepoint 2007 in the corporate world is that while good-intentioned managers lock down the more interesting capabilities of Sharepoint programming in…
In case you ever have to remove a faulty web part from a page , add the following to the end of the page url ?contents=1

839 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question