Solved

Bounce backs after transitioning users over to new Exchange....and even after adding X500 address

Posted on 2013-11-18
3
308 Views
Last Modified: 2013-11-19
hi guys,

After transitioning a user from an old Exchange 2000 to Exchange 2010, some people using the auto complete in their outlook are selecting this persons name and getting a :

IMCEAEX-_O=FC_ou=FC_cn=Recipients_cn=WilliamsA@contoso.com
#550 5.1.1 RESOLVER.ADR.ExRecipNotFound; not found ##

Now, prior to this I went in to the Attribute Editor on our new AD environment and added the following as an X500:

/o=FC/ou=FC/cn=Recipients/cn=WilliamsA


Yet, some people are still getting bouncebacks. Funnily enough, I'm on the same Exchange environment and I'm not getting any bounce backs.


However, what I was going to ask was whether I could somehow find the old Legacy Exchange details and add it as an X500? If I go to the attribute editor for this WilliamsA person, I can see that there's a 'LegacyExchangeDN' value. Should I copy and then insert this as an X500 address?

Thanks
Yash
0
Comment
Question by:Yashy
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
3 Comments
 
LVL 13

Accepted Solution

by:
imkottees earned 500 total points
ID: 39657003
Hi,

Yes, LegacyDN value should be added as X500 into the new domain recipient.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Yashy
ID: 39659040
I did and still getting a bounce back from that this particular user.

They get:

 IMCEAEX-_O=FC_ou=FC_cn=Recipients_cn=WilliamsA@contoso.com

And I've even put in two X500 addresses, seeing as bouncebacks were still occurring with the first line entered (which was the LegacyExchange DN from the old server). And the last line is the value I found in the Attribute Editor in the LegacyExchangeDN on the new Exchange. I copied that and added it also as an X500. Still not working

x500:/0=FC/OU=FC/cn=Recipients/cn=WilliamsA
x500:/o=FC/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=Arnold Williamsaea


Any ideas?

Thanks
Yashy
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Yashy
ID: 39659251
Removed all x500's. Added the line x500:/0=FC/OU=FC/cn=Recipients/cn=WilliamsA
again and it worked.
0

Featured Post

Office 365 Training for Admins - 7 Day Trial

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Changing a few Outlook Options can help keep you organized!
After hours on line I found a solution which pointed to the inherited Active Directory permissions . You have to give/allow permissions to the "Exchange trusted subsystem" for the user in the Active Directory...
This tutorial will walk an individual through the steps necessary to install and configure the Windows Server Backup Utility. Directly connect an external storage device such as a USB drive, or CD\DVD burner: If the device is a USB drive, ensure i…
This tutorial will walk an individual through setting the global and backup job media overwrite and protection periods in Backup Exec 2012. Log onto the Backup Exec Central Administration Server. Examine the services. If all or most of them are stop…

752 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question