• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 404
  • Last Modified:

Newly installed computers cannot see applications in Software Center

G'day,

Recently, I've been experimenting with SCCM as a solution to imaging computers in our company. It's been working brilliantly on a case by case basis. However, when I've gone and image 20 machines, none of them where able to see available software in the software center, without restarting the local SMS service or re-installing software center on the machine.

Can anyone think of a reason why this happens? It has me stumped.
0
wsc-it
Asked:
wsc-it
  • 3
  • 2
1 Solution
 
ozzeczekCommented:
Are Computers in Collection for wchich you deploy software?

When you deploy application make sure that you have checked display all notifications in software center.

Of course, check log files on client machine. For example AppEnforce
0
 
wsc-itAuthor Commented:
They are in the correct collection, and other machines can pick it up as well. Just on a select few, you can't see applications the same day you install the OS. The next day however is fine. It's a weird issue.
0
 
ozzeczekCommented:
Maybe the client did not have time to refresh policies?
When you deployed application, try refresh "Machine policy retrival and Evaluation Cycle" in Configuration Manger Properties which you can find in Control Panel. of course, the client-side.
0
 
wsc-itAuthor Commented:
I was able to resolve this myself thank you
0
 
wsc-itAuthor Commented:
I was able to resolve this myself thank you
0

Featured Post

VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now