Internet Explorer 10 does not launch intermittently

Running IE10 on Windows 7 (64 bit).  Intermittently, when launched, IE10 goes into "la-la land" and on Windows TM I see that IE is "not responding".  Sometimes, I can get it to work if I just click on "open new tab" on the IE drop down menu in the Start Menu.  I am often running Google Chrome at the same time, and VirtualXP, but this does not seem to be related. I have had some limited success by launching CCCleaner and its registry cleaner, but nothing seems to be a permanent fix.  Could it be "IE Add-ons" that need to be cleared?
MMendelGAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

 
jcimarronCommented:
MMendelG--
Try resetting IE
http://www.sevenforums.com/tutorials/1222-internet-explorer-reset.html

Did this start just about the time you installed any Windows Updates?
0

Experts Exchange Solution brought to you by ConnectWise

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.