Avatar of RobKanj
RobKanjFlag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland asked on

BES 5 for Office 365 can not find users.

Hi All,

We have just installed an on-premise BES 5 for Office 365 on Windows 2008 R2.. Went through the install as per guide with no issues. SRP is active and connection with Office 365 is also working.
But for some reasons we can't seem to add any new users irrespective we search by Name or email.
We get below error:
"The blackBerry Administration Service cannot find the records you were looking for.."
Please refer to attached screenshot.

NOTE: We previously had BES Cloud services but its turned off now. We also have DirSync setup. Our DC is 2012 R2.

Regards,
Robin
BES-Error.png
Microsoft 365BlackBerry Programming

Avatar of undefined
Last Comment
RobKanj

8/22/2022 - Mon
SOLUTION
Gareth Gudger

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
ASKER
RobKanj

Yes we did went through this.. and cross verified each step few times.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
SriHarsha Kommuri

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
ASKER
RobKanj

Hi Doertalk,
Thanks for the link,

Cause 1 does not apply to us, as its a new install and same applies to DC. But I've checked anyway and nothing comes up.
As per cause 2, we did not find the GAL error listed in any of the logs files within "Program Files (x86)\Research in Motion\Blackberry Enterprise Server\logs"
Cause 3, I've checked on Office 365, out users not hidden from address book.

Regards,
Kuldeep
ASKER
RobKanj

Good assistance and the issue actually was with the Office 365 tenant
Your help has saved me hundreds of hours of internet surfing.
fblack61