Log in to Horde Webmail, but just web page

I log into Horde webmail and i am able to see my e-mails on the laptop. However on a smartphone or ipad, when i log into Horde webmail all i see is a blank page. I need help on this.
christoforatos1968Asked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
xtermConnect With a Mentor Commented:
Upgrading Horde is going to be harder than my first suggestion, which is just to disable the browser check routine - whichever you want to do though.

This describes how to install a new version of Horde in ClearOS:
http://www.clearfoundation.com/component/option,com_kunena/Itemid,232/catid,14/func,view/id,29369/#29423
0
 
xtermCommented:
I'm running Horde/IMP too and it works fine on my tablet and phone - do you know if the site you're using is just using a very old version of the Horde framework perhaps?
0
 
christoforatos1968Author Commented:
How can i see this, if i am using an old version?
0
NEW Internet Security Report Now Available!

WatchGuard’s Threat Lab is a group of dedicated threat researchers committed to helping you stay ahead of the bad guys by providing in-depth analysis of the top security threats to your network.  Check out this quarters report on the threats that shook the industry in Q4 2017.

 
xtermCommented:
Look in your webroot, horde/imp/lib/version.php

I'm running 4.3.3 which is fairly old too, but seems to display fine in all the mobile devices.
0
 
christoforatos1968Author Commented:
Can you check if the link works on your mobile device.
The link is https;//mail.skygreece.com:83 .
0
 
christoforatos1968Author Commented:
The credentials are user name: test and password: 1234567
0
 
xtermCommented:
I'm unable to pull up that page at all to even attempt to log in - is there a firewall preventing public access to it?  I tried it from multiple different source IPs...
0
 
christoforatos1968Author Commented:
Did you type it correctly.
https://mail.skygreece.com:83
0
 
xtermCommented:
Sorry, I missed the port assignment on the end.

So, I can see what is happening here - evidently there is a mobile version built in, and it appears to be a bit broken.

On my Samsung Galaxy 10.1, it loads up and looks identical to how it looks in Chrome on my PC.  Works just fine.

However, on my phone (Droid Incredible 4G LTE) it has an undecorated login page, and when I authenticate, it just has a blank page with "welcome test" in the top left corner.

So it looks like the mobile version is broken.
0
 
christoforatos1968Author Commented:
What do you mean the mobile version is broken. Can you give me a workaround on this on how to find a solution. Looking forward to your feedback.
0
 
xtermCommented:
Are you running a Plesk server?  cPanel?  Or just a generic Linux machine where you installed Horde yourself?
0
 
christoforatos1968Author Commented:
I am running ClearOS Enterprise. I guess it's a panel. The index.php does not load when logging into webmail.
I access the the linux machine through the ClearOS.
0
 
christoforatos1968Author Commented:
Do you have any feedback on this. I really need some help with this. Thanks.
0
 
xtermCommented:
So when you load index.php, it runs a little detection routine on the User-Agent variable to determine if the visitor is a on a mobile device or on a regular PC.  If the user is on a mobile, they get directed to a different page which for whatever reason does not work on your installation - you might just need to upgrade Horde.

If you Google "Horde mobile blank page" you will see that some people are disabling the detection process, and just forcing all users to the regular mail interface (which works fine).  Will that option work for you?
0
 
christoforatos1968Author Commented:
That option would work for me. How do i upgrade Horde?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.