• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 232
  • Last Modified:

SP 2007 Alert issue

I am having issues with Alerts.

I notice that after I set up alerts for other users, for some odd reason, when a change is made the users that should get an alert don't get it. I set the Alert to send an email when 'Anything changes' and to 'Send e-mail immediately'. It seems that when myself or someone else sets the Alerts for other users, those users don't get an alert. Has this ever happened to you anyone?
  • 2
1 Solution
IsaacSharePoint Client Side DeveloperAuthor Commented:
I also set myself to receive alerts along with the other user. When a change was made, I received an alert within 5 minutes but he never received one
Rainer JeschorCommented:
can you check what happens if the user sets an alert for himself?
Can you verify if the users email-address is correctly displayed in the user info list on that site (this list exists in every site collection - and is independent of the user profile store in MOSS)?

IsaacSharePoint Client Side DeveloperAuthor Commented:
I'll let you know tomorrow.  He's gone for the day but when I set alerts for myself, it works.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now