2 Errors On EXchange 2010 Installation

I have Exchange 2003 on premise and now bring Exchange 2010 up on another server. The plan is to later decommission exchange 2003. after successful migration to exchange 2010
I have Microsoft  server 2003 AD environment. I had dirty delete of Exchange Administrative Group through  ASDI Edit but later was able to get it back.

Now, i am re-installing Exchange 2010 on another server (MS Server 2008 R2) bu getting this error

"
Client Access Role
Failed

Error:
The following error was generated when "$error.Clear(); if ($exsSid -eq $null -or $exsSid -eq "") { $exsSid = get-ExchangeServerGroupSID -DomainController $RoleDomainController } start-setupservice -ServiceName MSExchangeADTopology -ServiceParameters $exsSid,$RoleDomainController" was run: "Service 'MSExchangeADTopology' failed to reach  status 'Running' on this server.".

Service 'MSExchangeADTopology' failed to reach  status 'Running' on this server.
"

Also, i checked on My Microsoft  server 2003 AD and try and re-enable the following account

 "
DiscoverySearchMailbox {D919BA05-46A6-415f-80AD-7E09334BB852}
FederatedEmail.4c1f4d8b-8179-4148-93bf-00a95fa1e042
SystemMailbox{e0dc1c29-89c3-4034-b678-e6c29d823ed9}
                     "

and i am getting this error "Unable to update the password. the value provided for the new password does not meet length, complexity,or history requirement of domain."

Can i reset the password manual and what is the implication ?

PLEASE HELP OUT WITH THE TWO PROBLEM ABOVE
zuguluAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
vSolutionsITConnect With a Mentor Commented:
They will be disabled by default and recommended to keep disabled. you should try running setup /preparead command again.
0
 
vSolutionsITCommented:
Pls check the below link for the 1st issue.
http://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/6c1fddf0-b6a5-4f5f-9be0-3bd6d112ab90/service-msexchangeadtopology-failed-to-reach-status-running-while-installing-hub-transport-role?forum=exchange2010

you should not change the password for those accounts. Once the setup is completed and if you are still facing issues with those accounts you can delete them and recreate them by running preparead command
0
 
zuguluAuthor Commented:
The  3 account are not still enable
0
 
vSolutionsITCommented:
Zugulu : Please post the steps you performed in details. That may help someone who comes across this post search for solution of the similar problem. Thanks.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.