Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 532
  • Last Modified:

my hyper-v does not boot and stays "configuring devices"

Hello I had a physical machine running windows 2008 R2, and inside a Windows 2012 with an exchange 2013.

This physical 2008 R2 has died and I took advantage to install windows 2012 R2,

Everything looks fine, but the Virtual machine with windows 2012 and exchange 2013, when I try to boot stays "configuring devices"

Any idea.

thanks
0
limmontreefree
Asked:
limmontreefree
  • 2
1 Solution
 
Patrick BogersDatacenter platform engineer LindowsCommented:
Hi

What if you select advanced logging during startup (pressing F8) and when you think the server is halted reboot. Select troubleshoot-> command prompt en read into the ntbtlog.txt which should be located in %windir%\system32?

I would think the bottom line is indicating why the system halts.

If not try to boot the VM from media  and have it repair the install.
0
 
limmontreefreeAuthor Commented:
ok thanks, just when I was to do your indication, has started ant ask to log on.

But I has cost nearly an hour...

regards
0
 
limmontreefreeAuthor Commented:
fast and adjusted.

Thanks again.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now