troubleshooting Question

2 wan https (iphone) connections from one Exchange Server 2010

Avatar of kcassone
kcassoneFlag for United States of America asked on
ExchangeWindows Server 2008
3 Comments1 Solution254 ViewsLast Modified:
I have an exchange 2010 Server configured with multiple domains.
I am also using Astaro Gateway to configure natting for my iphones to connect to my exchange Server.
We have 2 outside addresses 98.x.x.80 and 98.x.x.67.
WE have configured 2 https nat rules to allow traffic from both connections and deliver to the exchange server and works perfectly.  All mail is delivered when using an outlook client internally  all mail receives and sends properly.

The problem occurs when I try to configure iphones to the 98.x.x.80 Server and it will not verify to Exchange but the 98.x.x.67 works fine.
When I try to make an https connection via a web browser.  98.x.x.67 works fine but 98.x.x.80 times out.
I am sure it is something so simple but I cant seem to figure it out.
Thanks in advance
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros