Backup Exec 2010 Cannot Restore

I have 7 tapes that contain backed up data fromn Server #1 that used Backup Exec 2010. Server #1 is no longer online so we have the same tape drive and same Backup Exec 2010 on Server #2.

On Server #2 I inventory and catalog any one of the tapes and it appears to complete successfully. However, when I right click on the tape and select 'restore data' it prompts me to catalog the tape as if I did not already catalog the tape.

Any suggestions?
bnrtechAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

bnrtechAuthor Commented:
To resolve this issue I...

(1) Delete the existing 'catalogue' folder and created a new one

(2) From a command prompt pathed to the Symantec Backup Exec directory and ran 'catrebuildindex -r'

(3) Applied all the available hotfixes

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage Software

From novice to tech pro — start learning today.