• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 374
  • Last Modified:

word press home page not formatting my post

Starting a new word press install here http://blog.advancedbrain.com/

The first post has an image, links, and paragraphs breaks in it. If you click on the post you will see that it formats correctly, but the home page (link above) seems to remove all that.  Can't figure out how to fix this.  I want the full post with all it's formatting showing up on the home page.
0
Shaye Larsen
Asked:
Shaye Larsen
  • 3
  • 2
1 Solution
 
chilternPCCommented:
log on to the admin page and on the left

click on - "settings"  then click on  "Reading"

on the line that says:   "For each article in a feed, show "
select "Full text".
at the bottom save changes.
0
 
Shaye LarsenAuthor Commented:
Already had that selected.  See image.
screen shot
0
 
Tom BeckCommented:
Must be fixed. I'm not seeing a difference between  http://blog.advancedbrain.com/ and  http://blog.advancedbrain.com/?p=15.
0
Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

 
Shaye LarsenAuthor Commented:
Didn't get the solution from comments.  But posted the solution for future viewers.
0
 
chilternPCCommented:
nice one.
0

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now