Multi tennent autodiscover office 365

Hi guys,

Having an issue migrating our other domain into office 365. I have set the endpoint (it picks up the address correctly) and have authenticated the domain, but its still giving me auto discovery errors.

Error: AutoDiscoverFailedConfigurationErrorException: AutoDiscover failed with a configuration error: The migration service failed to detect the migration endpoint using the Autodiscover service. Please enter the migration endpoint settings or go back to the first step and retry using the Autodiscover service. Consider using the Exchange Remote Connectivity Analyzer ¿(https://testexchangeconnectivity.com)¿ to diagnose the connectivity issues.

Any help would be great!
liminalAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

liminalAuthor Commented:
connectivity test gives me this. Credentials are fine!

      The Microsoft Connectivity Analyzer is checking the host autodiscover.acsfoundation.com.au for an HTTP redirect to the Autodiscover service.
       The Microsoft Connectivity Analyzer failed to get an HTTP redirect response for Autodiscover.
       
      Additional Details
       
An HTTP 401 Unauthorized response was received from the remote Unknown server. This is usually the result of an incorrect username or password. If you are attempting to log onto an Office 365 service, ensure you are using your full User Principal Name (UPN).
Headers received:
X-SOAP-Enabled: True
X-WSSecurity-Enabled: True
X-WSSecurity-For: None
Cache-Control: private
Content-Type: text/html
Server: Microsoft-IIS/7.5
WWW-Authenticate: Negotiate,NTLM,Basic realm="autodiscover.domian.com"
X-AspNet-Version: 2.0.50727
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Fri, 03 Jan 2014 03:14:12 GMT
Content-Length: 58
Elapsed Time: 381 ms.
mijaredCommented:
Hello,

Make sure that the DNS server you are using has the correct CName records for these domains. ie. autodiscover.domain.com -> autodicsover.outlook.com

It might be available publicly but not from your local DNS server.

regards,
Michael
Diwakar SharmaCommented:
Can you please confirm type of migration? is it a hybrid setup?

Diwakar
Vasil Michev (MVP)Commented:
autodiscover.acsfoundation.com.au redirects to mail.acs.org.au and the certificate that you are using does not include the first address. The migration wizard will fail if it runs into certificate errors, so either add this as additional SAN, move the mailboxes to the other domain or get a free certificate for autodiscover.acsfoundation.com.au to use with the migration (comodo or startssl.com give you free certs for 30 days or so).

Also, do you have AD FS?

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
liminalAuthor Commented:
Thanks guys, I got this working by adding a SRV record...
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.