• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 522
  • Last Modified:

Forum search missing a section

I've got a strange issue with a forum that I admin for. At some point, a section disappeared from the search drop down on the front page. Not sure when it disappeared, but there haven't been any real changes in months. I've attached a picture to illustrate the problem. In the drop down list, 'Members' use to be an option, so you could search for members by member name. The 'Members' option is no longer there. You can search for members by clicking on the main members tab and going through there, but the quick search from the front page doesn't work. I've been through every setting I can find and I haven't found anything. The forum runs on Ip.Board. Any direction is greatly appreciated.'Members' missing
1 Solution
sdholden28Author Commented:
Rebuilt and relinked the entire forum, resolved the problem.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now