relay another domains emails through exchange 2010

Greetings,

I set up a new send connector on 2010 for relay. Properties are

- custom connector
- local IPs are both of the 2010 servers
- remote server is the phone system IP (voicemail to email)
- authentication is externally secured
- permissions are anon users and exchange servers

I need to relay emails to another domain from the phone system which sends out emails of voicemails. We are able to receive the vm to email in our domain, but I still can't get emails to their domain to be sent.

I likely forgot to configure something on our server, but it may also have to do with our send connector and / or the smarthost (spam soap) which all emails go through in and out.

Any insight into how to get the other domain's emails out is appreciated.
LVL 7
king daddyAsked:
Who is Participating?
 
king daddyAuthor Commented:
sorry I didnt get back to this. ended up being the phone system wasn't joined to our domain. after doing so, voicemail to email went out of the smarthost without issue.
0
 
king daddyAuthor Commented:
for history, this is a question I posted about it awhile back. It was then scrapped but now they want it again. hopefully the first, very detailed post is not necessary.

http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Email_Servers/Exchange/Q_28300516.html

thx
0
 
king daddyAuthor Commented:
I found this on spam soap. 192.168.25.66 is our phone system.

Recipient Disposition: [250 Bounce (553 Validating Sender: 5.1.8 ... Domain of sender address tel=1_555_5551234@192.168.25.66 does not exist); Mode: normal; Queued: no; Frontend TLS: yes]
0
Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

 
MaheshArchitectCommented:
You have created externally secured receive connector, right?
It seems to be configured correctly

i don't think any wrong on Exchange server, please check on smart host side, may be its not allowing relaying emails like this (Externally secured connector by pass most of the security checks)

Mahesh
0
 
king daddyAuthor Commented:
thanks Mahesh. I will look at the smart host.
0
 
king daddyAuthor Commented:
gave some points to Mahesh for responding. it was resolved by having the phone system integrator join it to our domain.

thx
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.