My device always restart when I open the prowser.

My device is : windows 7, HD of 300 G, 4g RAM. With AVAST antivirus.
I just format it, because of a virus.
It works good.
After I install alfa  AWUS036NHR 802.11b/g/n Long-Rang USB Adapter.(the driver was for windows vista), I face this problem:
When I launch the browser , the device has a black screen then restart again.
I remove the driver, but still I have the same problem.
Any help please.
Note: I make several scanning to the device , and it's no threads . one of them is when startup scan.
Mohammad Alsolaimanapplication programmerAsked:
Who is Participating?
 
Patrick BogersDatacenter platform engineer LindowsCommented:
You model is AWUS036H, right driver should be this one http://sourceforge.net/projects/alfanetwork/files/Driver/036H_Win7.zip/download
0
 
Patrick BogersDatacenter platform engineer LindowsCommented:
Hi

Probably it is your driver causing the issue, there are several drivers to be downloaded from here.
For example, if you have the V2 this is the correct driver for win7.

v2
0
 
Mohammad Alsolaimanapplication programmerAuthor Commented:
this is my version
where can i find the driver pleasealfaalfa.png
0
 
Mohammad Alsolaimanapplication programmerAuthor Commented:
it seems to be good
thank u very much
0
 
Patrick BogersDatacenter platform engineer LindowsCommented:
Glad i could be of assistance.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.