• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 648
  • Last Modified:

DKIM not working, getting error in mail log

I'm having some trouble configuring opendkim on my linux server (Ubuntu 13.10).

It looks like DKIM is not passing to postfix via an error I'm getting in the log.  Is there a fix for this or do I need to restart with 12.04 LTS because of the backport issue?

Here are the logs:
Jan 15 15:41:14 localhostname postfix/smtpd[6845]: connect from localhost[127.0.0.1]
Jan 15 15:41:14 localhostname postfix/smtpd[6845]: warning: milter inet:localhost:8891: bad protocol information: #(
Jan 15 15:41:14 localhostname postfix/smtpd[6845]: warning: milter inet:localhost:8892: bad protocol information: #(
Jan 15 15:41:48 localhostname postfix/smtpd[6845]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
Jan 15 15:52:44 localhostname postfix/pickup[6057]: 552FF128073D: uid=0 from=<arch@mydomain.com>
Jan 15 15:52:44 localhostname postfix/cleanup[7035]: warning: milter inet:localhost:8891: bad protocol information: #(
Jan 15 15:52:44 localhostname postfix/cleanup[7035]: warning: milter inet:localhost:8892: bad protocol information: #(
Jan 15 15:52:44 localhostname postfix/cleanup[7035]: 552FF128073D: message-id=<1389826364.7010@mydomain.com>
Jan 15 15:52:44 localhostname postfix/qmgr[3878]: 552FF128073D: from=<arch@mydomain.com>, size=409, nrcpt=1 (queue active)
Jan 15 15:52:45 localhostname postfix/smtp[7037]: 552FF128073D: to=<GS0HuFWY5H@www.brandonchecketts.com>, relay=www.brandonchecketts.com[66.135.56.251]:25, delay=0.95, delays=0.07/0/0.77/0.11, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as 0B05553300A0)
0
gwarcher
Asked:
gwarcher
  • 2
1 Solution
 
SandyCommented:
DKIM milter is not visible to postfix hence it is throwing messages. Please check the DKIM config and check port 8191 from netstat...

Then you have to configure the same in postfix

TY/SA
0
 
gwarcherAuthor Commented:
Do you think that is a problem with config or a problem with the backports not working correctly in 13.10 (I saw there was an issue wtih 12.04 and having to download precise-backports with openDKIM, there was no corresponding file for saucy).

Thanks for the help.
0
 
SandyCommented:
To me it seems config error.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: MCSA MCSE Windows Server 2012

This course teaches how to install and configure Windows Server 2012 R2.  It is the first step on your path to becoming a Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now