Solved

Drupal 6 : Forum quotes no longer showing.

Posted on 2014-01-16
4
351 Views
Last Modified: 2014-03-26
This site is running Drupal 6 and recently had the core and all modules updated to the most current versions. CK Editor is in use. Prior to this a user on the forum could click "Quote" to respond to a post and the quote would appear when the post was published. Recently the quoted post no longer appears.

Here's an example... http://www.iainabernethy.co.uk/content/testing-quote-problem

You can see the quote box in the second post reads 'manager wrote' but the text appears outside the quote box. Any idea how I may remedy this?

Also all previous post that appeared correctly prior to the updates being applied now don't show the quoted post at all anding confusion to a reader trying to follow the thread, again, any guidance would be appreciated. An example of such can be seen here. http://iainabernethy.co.uk/content/notes-pinan-yondan-pyong-ahn-sah-dan?page=2#comment-7581

Also see http://iainabernethy.co.uk/content/must-read-quote-function-issues
for further explanation of the problem.

Thanks


Richard
0
Comment
Question by:richard1966
  • 3
4 Comments
 
LVL 13

Expert Comment

by:Arrow_1
ID: 39788143
Check the input format that you are using for forum posts. You likely have the bbcode filter in there to parse the bbcode quote tags. Sometimes the order of the filters screws things up, which might be your issue. If you have the html corrector filter running or something, it may be altering your code before the tags are added which breaks things. Try changing the order of your filters and see if that helps.
0
 

Author Comment

by:richard1966
ID: 39820495
As a test with this I turned off all the filters on input formats, cleared the cache and tried again. I still get this code generated when I click the quote button and view the source code...

p quote=manager /p

p Ok that worked when using the plain text editor /p

p /quote /p

(brackets removed)

Also.... Apologies for the delay in responding.
0
 

Accepted Solution

by:
richard1966 earned 0 total points
ID: 39946225
I resolved this problem by upgrading to Drupal 7. It became apparent the 6 version of the module hd a bug and was no longer supported.
0
 

Author Closing Comment

by:richard1966
ID: 39955428
This was a work-around solution.
0

Featured Post

Is Your Active Directory as Secure as You Think?

More than 75% of all records are compromised because of the loss or theft of a privileged credential. Experts have been exploring Active Directory infrastructure to identify key threats and establish best practices for keeping data safe. Attend this month’s webinar to learn more.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

This article is for those that are having major problems with users upload files such as pictures to their profile. The solution is simple and has to do with correcting the directory paths. With some experimenting and testing i got it fixed. Note…
RTL (right to left) web applications aiming for audiences speaking languages like Hebrew or Arabic, are generally more complicated than the same applications aiming for audiences speaking Latin based languages. The main difference lies of course …
Internet Business Fax to Email Made Easy - With  eFax Corporate (http://www.enterprise.efax.com), you'll receive a dedicated online fax number, which is used the same way as a typical analog fax number. You'll receive secure faxes in your email, f…
Video by: Mark
This lesson goes over how to construct ordered and unordered lists and how to create hyperlinks.

867 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

21 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now