Surface Pro system aggregator firmware issue

I bit the bullet and bought an original Surface Pro tablet when they came out.  I like it but since upgrading to Windows 8.1 things have gotten a little weird (no surprise I guess).

My last issue to resolve is stumping me.  There was a major firmware release a little while back (December, I think) and I did the update after upgrading to Windows 8.1 (some posts suggest the firmware update should have been applied before updating to Windows 8.1).

In any case, now I have an exclamation mark beside the Surface Pro System Aggregator Firmware object in the device manager.  I combed the Internet and can't find much help on how to remove this error.

Anyone have any idea?  Thanks in advance.

RC
LVL 1
cambo84Asked:
Who is Participating?
 
McKnifeCommented:
This is a very special problem. Maybe an MS supporter could help you out or you might find a surface pro forum.
0
 
McKnifeCommented:
Did you try to have device manager search for updates online?
0
 
cambo84Author Commented:
Searched for updated drivers several times and Device Manager says that I have the most current software installed.
0
 
cambo84Author Commented:
Had to contact MS to get issue resolved.  Solution is to uninstall the Surface Pro System Aggregator Firmware (leaving the check-box to delete to driver unchecked).  Do a restart by Ctrl + Alt + Del means and choose restart.  Other methods will not work.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.