NMAP error

Does anyone know why I keep getting this error when try to open an existing xml scanned file?

error loading file
....... no element found

The scan looks like it finished just fine and some files up to 20 MB.

thanks,
Paula
LateNaiteAsked:
Who is Participating?
 
LateNaiteAuthor Commented:
I just reran the program again and monitored the scan by hitting the 'enter' keys.  That seemed to help.
0
 
Jan SpringerCommented:
what is the exact command?
0
 
LateNaiteAuthor Commented:
Here is an example:


C:\temp\scan\scanresults-172-19-0-16.xml:244958:0: no element found

Paula
0
On-Demand: Securing Your Wi-Fi for Summer Travel

Traveling this summer?Check out our on-demand webinar to learn about the importance of Wi-Fi security and 3 easy measures you can start taking immediately to protect your private data while using public Wi-Fi. Follow us today to learn more!

 
Jan SpringerCommented:
this is the error message.  what command did you run that generated this message?
0
 
LateNaiteAuthor Commented:
I just went to the Zenmap-GUI and Open Scan, and browse to the *.xml file and that is when I get that error.

thanks
0
 
LateNaiteAuthor Commented:
Would like to close question.
0
 
LateNaiteAuthor Commented:
Resolved the issue myself.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.