• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1317
  • Last Modified:

citrix xenapp services (PNAgent.xml) not connecting

Hi, i have a strange situation with a new XenApp farm with Secure Gateway:

When I visit the web interface on an iPad, I can choose my app and it will automatically download "Launch.ica" on my safari, which will then open in Citrix Receiver. My apps and desktops launch fine like that.

However if I add the PNagent.xml url on my receiver (If I dont use Safari), then I see my list of apps, but I can not launch any of them, I get an error "could not connect to server" after it tries.

This happens on a XenApp 6.5 farm with 3 XenApp servers.

Thanks
0
sk391
Asked:
sk391
1 Solution
 
Sekar ChinnakannuSenior EngineerCommented:
Verify the Citrix XML broker is work fine from your web interface and try to telnet the ports and make sure you able to connect via telnet. Can you try to uninstall the receiver and try to reinstall the online plugin and check. To download online plugin http://www.citrix.com/downloads/citrix-receiver/legacy-client-software/online-plug-in-123.html
0
 
sk391Author Commented:
thanks it was wrong IP(!!) in XML configuration
0

Featured Post

Take Control of Web Hosting For Your Clients

As a web developer or IT admin, successfully managing multiple client accounts can be challenging. In this webinar we will look at the tools provided by Media Temple and Plesk to make managing your clients’ hosting easier.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now